Over Keyword Discovery

Keyword Discovery verzamelt trefwoorddata van vele verschillende zoekmachines wereldwijd en compileert een reeks van zoek gerelateerde statistieken. Lees er meer over onder keyword methodes.

Keyword Discovery Voordelen

Wetend welke exacte zoektermen klanten gebruiken om uw producten of diensten te vinden stelt u in staat om het beschikbare zoekmachineverkeer te maximaliseren.

De reden voor dit is eenvoudig. Als uw webpagina niet de exacte zoek trefwoorden bevat welke een klant daadwerkelijk gebruikt, dan zal uw pagina niet worden getoond in de zoekmachine resultaten. Dit betekent minder potentieële klanten welke uw webpagina's bezoeken.

Ook zal het identificeren van relevante trefwoorden om te gebruiken in PPC campagnes, zoals Google AdWords en Yahoo Search Marketing, een betere dekking bieden en een vergroot uw ROI. U kunt specifieke trefwoorden individueel instellen voor CPC prijzen, wat uw ROI verbetert omdat u dan niet afhankelijk meer bent van ruime overeenkomst opties, die zoals bekend een lager effect genereren.

Met een databestand van meer dan 36 miljard zoekopdrachten getraceerd over 12 maanden, is Keyword Discovery de meest complete trefwoord onderzoekservice. Het kan u helpen om net dat ene trefwoord te identificeren dat door uw klanten wordt gebruikt, het toont u de gerelateerde trefwoorden die voor u van belang zijn, gewone spelfouten evenals de wijze waarop uw branche trefwoorden een inpact hebben op seizoen zoek trends.

Abonneer op Keyword Discovery

Bekijk de Keyword Discovery Abonnementsvormen voor meer informatie en gedetailleerde functies.

Klik hier om te abonneren op Keyword Discovery.