Keyword Discovery Trefwoord Rapporten

Keyword Discovery biedt deze geavanceerde trefwoord rapporten voor diegene die simpelweg meer trefwoord data nodig hebben:

  • Top Zoek Term Rapporten
  • Uitputtende Trefwoord Lijsten
  • Branche Trefwoord Lijsten

Top Zoek Term Rapporten

Wat is een Top Zoek Term Rapport?

Elke dag, miljoenen gebruikers zoeken het Internet af met gebruik van verschillende zoekmachines om informatie te vinden welke zij nodig hebben. Het is ook zo dat meer dan 80% van alle online transacties beginnen als een trefwoord zoekopdracht op een zoekmachine.

De trefwoord rapporten zijn gebaseerd op al de zoekopdrachten verzameld over de afgelopen 12 maanden of laatste maand en de meest populaire, totaan de top 500,000 meest populaire unieke zoektermen zijn opgenomen in volgorde van populariteit. Lees meer over en bestel top zoekterm rapporten hier.


Uitputtende Trefwoord Lijsten

Wat is een Uitputtende Trefwoord Lijsten?

Vele trefwoorden hebben meer dan 10,000 zoekterm variaties dat inclusief dat trefwoord is. Proberen om alle mogelijke trefwoord zin variaties te oogsten is bijna onmogelijk, dat is waarom wij de mogelijkheid aanbieden om de volledige lijst van resultaten te bestellen voor een gegeven trefwoord.

Bijvoorbeeld, het trefwoord "accommodation" heeft meer dan 50,000 zoekterm variaties welke u nu kunt bestellen in een enkel rapport. Lees meer over en besteluitputtende trefwoord lijsten hier.


Branche Trefwoord Lijsten

Wat is een Branche Trefwoord Lijst?

Sinds we opsporen welke trefwoorden verkeer genereren naar specifieke sites, hebben we deze trefwoorden cross referenced en sites gebaseerd op hun dmoz site classificatie. Wat dit betekent is dat u gemakkelijk een lijst van trefwoorden kunt verkrijgen welke branche specifiek zijn.

De branche trefwoord rapporten zijn gebaseerd op al de zoekopdrachten verzameld over de afgelopen 12 maanden voor sites opgespoord welke zijn geïndexeerd door dmoz in die speciale branche classificatie. Lees meer over en bestel branche zoekterm rapporten hier.