Keyword Discovery - Functies

Keyword Discovery verzameld trefwoord zoekstatistieken van meer dan 180 zoekmachines wereldwijd, om de meest krachtige Trefwoord Onderzoek tool te creëren.

Keyword Discovery kan u de zoektermen vertellen welke mensen gebruiken om producten en diensten te vinden, evenals de zoektermen die webtraffic naar uw concurrenten drijven.

Ook u kunt uw voordeel doen met deze informatie:

 • Optimaliseer de inhoud van uw webpagina's en metatags.
 • Maximaliseer uw Pay Per Click campagnes.
 • Neem webtraffic weg van uw concurrenten

Hoofd Functies

 1. Uitgebreid Trefwoord Databestand
  Keyword Discovery verzamelt zoektermdata van meer dan 180 zoekmachines wereldwijd. Ons databestand bevat meer dan 36 miljard zoekopdrachten van de laatste 12 maanden.

 2. Trefwoord Onderzoek
  De hoofd functie van Keyword Discovery is de populaire termen zoekopdracht. Deze functie biedt een lijst van populaire zoektermen voor een gegeven trefwoord.

 3. Gerelateerde Trefwoorden
  Er kunnen dicht gerelateerde trefwoorden en zoek uitdrukkingen zijn welke relevant zijn voor uw website of bedrijf, en waarop u zich nog niet richt. De Gerelateerde Zoek functie biedt een verzameling van populaire gerelateerde zoektermen voor elk trefwoord, wat u helpt om uw trefwoordreeks te verbreden.

 4. Spel Fouten en Gewone Typfouten
  De Spel functie van Keyword Discovery retourneert een verscheidenheid van verkeerd gespelde zoektermen voor een trefwoord. Door u te richten op verkeerde spellingen van populaire trefwoord kunt u vaak uw webtraffic vergroten.

 5. KEI Analyse
  Keyword Effectiveness Indicator is een manier om te meten hoe competitief een zoekterm is in vergelijking met andere zoektermen.

 6. Seizoen Zoek Trends
  De Keyword Discovery zoekgegevens kunnen worden vertoond in een grafisch formaat om seizoen zoektrends te helpen identificeren over de voorgaande 12 maandse periode. Deze data kan u helpen om marketingcampagnes te plannen, zodat ze samen vallen met traditionele piekperiodes zoals Kerstmis of Valentijnsdag. Het kan voor u de ideale tijd vaststellen voor marketingcampagnes, om bezoekersaantallen te voorspellen tijdens lage piekperiodes zoals de vakanties, of om de verdanderingen te bekijken in de vraag naar een product of dienst over het jaar heen.

 7. Branche Trefwoorden
  Branche Trefwoorden is een tool dat de meeste populaire zoektermen opspoort die daadwerkelijk bezoekersaantallen drijven naar sites in geselecteerde branches. Deze data stelt u in staat om de trefwoorden te vergelijken waar u op dit moment traffic van krijgt, en die van uw branche concurrenten.

 8. Trefwoord Dichtheid
  De Trefwoord Dichtheid tool meet de trefwoord dichtheid van alle trefwoorden op elke pagina van elke site. De dichtheidsanalyse resultaten bevat de frequenties, de populariteit en de dichtheid van trefwoorden uit de pagina titel, links, headings en pagina body tekst.

 9. Cross Reference Tool
  De Cross Reference tool kan een trefwoord controle uitvoeren op de websites van uw concurrenten om de trefwoorden te bekijken welke zij momenteel gebruiken, en die trefwoorden dan vergelijken met de trefwoorden van uw eigen website.

 10. Trefwoord Filter
  Trefwoorden in projecten kunnen worden gefilterd naar vervangen van substrings. Deze tool werkt als een zoek en vervang functie die u vind in reguliere tekstprogramma's.

 11. Beheer Trefwoord Projecten
  Keyword Discovery zoekresultaten kunnen worden georganiseerd en bewaard in projecten. Projecten kunt uw kopieëren, verwijderen, van naam wijzigen, toevoegen, verwijderen of exporteren.

 12. Vertaling
  Keyword Discovery bevat een handige vertaal tool om trefwoorden te vertalen binnen een project. Trefwoorden kunnen worden vertaald naar en vanuit de volgende talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

 13. Exporteer Trefwoorden
  Projecten, zoekresultaten en analyse resultaten kunnen worden geëxporteerd in verschillende formaten. Inclusief bestandsformaten als Microsoft Excel, Comma-Separated Value (.csv) tekst, Google phrase match and Google exact match. Export bestanden kunnen zelfs direct worden gemailed naar uw e-mail adres!

 14. Importeer Trefwoorden
  Trefwoorden van een externe bron kunnen worden geïmporteerd in Keyword Discovery. Trefwoorden kunnen worden geïmporteerd vanuit een lijst, of vanuit de metatags van een URL.

 15. Thesaurus Zoekopdracht
  De Thesaurus zoekopdracht biedt een instelling van trefwoorden en uitdrukkingen welke hetzelfde 'woord-begrip' hebben als het ingevulde trefwoord. Deze functie vult de Gerelateerde Zoekopdracht aan door te kijken naar een breder spectrum van betekenisvolle soortgelijke trefwoorden.

 16. Zoek voor Soortgelijke Termen
  Een "zoals" zoekopdracht voert een losse string overeenkomst uit op het trefwoord of uitdrukking om soortgelijke zoektermen te retourneren.

 17. Crawl op Gerelateerde Termen
  Evenals de gerelateerde zoekopdracht, retourneert een crawl een lijst van gerelateerde trefwoorden. De crawl functie voert een zoekopdracht uit voor het gespecificeerde trefwoord, crawlt de eerste 100 gevonden pagina's, en stelt dan een lijst samen van gewone woorden.

 18. Onttrek Trefwoorden uit Metatags
  De "Onttrokken metatags" functie importeert trefwoorden uit een url's metatag.

 19. Uitdrukking Zoekopdracht
  Een uitdrukking zoekopdracht voert een brede overeenkomst zoekopdracht uit, welke alleen de trefwoord uidrukkingen retourneert welke overeenkomen met de volgorde van de aangeboden trefwoorden.

 20. Start het herarrangeren van Trefwoorden
  Herarrangeren van trefwoorden zoekopdracht is een handige tool die zoekt op termen die een set trefwoorden bevatten die gerangschikt zijn in verschillende reeksen.. Dit is een meer ingeperkte en meer doelgerichte zoekopdracht, en is vooral handig wanneer u zich richt op een specifieke groep van trefwoorden.

 21. Exclusief Trefwoord
  Exclusief Trefwoord sluit een bepaald trefwoord uit, en voorkomt dat de gespecificeerde trefwoorden worden geretourneerd binnen de resultaten.

 22. Exclusief Zoals Trefwoorden
  Hetzelfde als Exclusief Trefwoord, maar exclusief alle soortgelijke trefwoorden.


Download Keyword Discovery Demo of Abonneer op Keyword Discovery